Audio

Over Water & Klimaat

Over Water & Klimaat – de podcast over de toekomst van onze delta

Deltacommissaris

Over Water & Klimaat is de podcast van het deltaprogramma. Wat doet Nederland om te zorgen dat we droge voeten houden? Hoe zorgen we voor voldoende water in droge tijden? Is Nederland wel voorbereid op een veranderend klimaat?

BAM-baas: Plannen kabinet niet genoeg

Sven Kockelmann interviewt Rob van Wingerden, bestuursvoorzitter van BAM. Het gaat over de lange lijnen die nodig zijn om transities te kunnen realiseren en ook over een andere risicoverdeling op majeure bouwprojecten tussen overheid en bedrijfsleven. Een dialoog over de omwenteling. Luister

De soap die de verbouwing van het Binnenhof heet

NRC Haagse Zaken, podcast.

Over een jaar struikel je in de gangen van de gebouwen van de Eerste en Tweede kamer over de verhuisdozen. Want in september 2020 moet de verbouwing van het Binnenhof beginnen. Maar het staat er niet goed voor: de verhoudingen tussen architecten, het Rijksvastgoedbedrijf, Kamers en staatssecretaris zijn ronduit slecht. Het is onduidelijk hoe de machtsverhoudingen liggen en de emoties lopen hoog op. Krap een maand voor het zomerreces werd Alexander Pechtold gevraagd om het conflict op te lossen.

In deze aflevering van Haagse Zaken hoor je van Jos Verlaan en Pim van den Dool wat er precies aan de hand is, waarom het conflict zo hoog is opgelopen, wie de hoofdrolspelers zijn én wat de plannen zijn voor die verbouwing.

Ga naar NRC-website De soap die de verbouwing van het Binnenhof heet.

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons