Training ‘Publieke Waarden en Risico’s’

Amersfoort, 27 juni 2019.

PRIMO rond haar eerste drieluik – een training in 3 modules van elk 3 uur – af voor (senior) adviseurs van BMC Implementatie.

Focus van de training is het bieden van inzicht in de context en werking van publieke organisaties. Op welke waarden wordt gestuurd en met welke risico’s hebben zij van doen? Het biedt inzicht in internationaal geaccepteerde raamwerken, methoden en technieken, gaat in op de specifieke oorzaken van risico’s. De training heeft de PRIMO Caleidoscoop™ – gebaseerd op een dagelijkse selectie en curatief van nieuws en plaatsing ervan in het PRIMO Nieuwsportaal – als basis voor inzicht in feitelijke actuele risico’s.

In het bijzonder aandacht voor de toepassing van risicomanagement op concrete processen en projecten en de rol die een adviseur daarin kan vervullen. De balans vinden tussen kennis, vaardigheden en de eigen stijl is cruciaal om effectief te kunnen zijn,

Risicomanagement wordt met deze training volledig herplaatst in de bredere context van bestuurlijke waardecreatie en doelbereiking. Er is veel ruimte voor eigen persoonlijke inbreng op projecten, plannen en ervaringen door middel van een open dialoog en analyse met het gezamenlijke team van cursisten.


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons