RISNET Challenge: Risicomanagement 3.0

Arnold van Kampen, Hoofd Geotechniek en Wateradvies, gemeente Rotterdam en tevens voorzitter van kennisplatform RISNET

Arnold van Kampen, voorzitter RISNET, nodigt u uit.

“Hoe ziet risicomanagement in de bouw- en vastgoedsector er idealiter uit over 10 jaar? Wat doen we dan significant anders dan nu, als het gaat om de risico’s die nu eenmaal aan deze sector zijn verbonden? Welke methode, aanpak of instrumenten gaan hét verschil maken de komende jaren? Welke cultuur, houding en gedrag horen daarbij?

En: hoe zetten we die volgende stap binnen de bouw- en vastgoedsector, op weg naar Risicomanagement 3.0?

Deze vragen staan centraal binnen de RISNET Challenge, een gezamenlijk initiatief van RISNET en het  Bouwgenootschap.

Heb jij antwoorden op dit soort vragen en wil je die delen met de rest van de sector? Doe dan mee aan de RISNET Challenge en inspireer de sector met jouw visie en ideeën!

 

Call for Pitches

(deadline 11 november)

 

 

Interesse?
Wil je weten hoe de Challenge werkt, wie er mee kan doen en wat er dan precies van je wordt verwacht? Of welke prijzen je kunt winnen? Download dan deze brochure!

Meedoen?
Stuur je pitch (filmpje van max 2 minuten) uiterlijk 11 november 2018 op naar Niels van Ommen, community manager van het Bouwgenootschap, via nvommen@bouwgenootschap.nl

Finale 

Programma

Datum: 29 november 2018
Gastheer: Stadsontwikkeling Rotterdam
Locatie: Wilhelminakade 179, 3072 AP Rotterdam
Tijd: 14.30 uur – 18.00 uur

Kijk hier voor het volledige programma tijdens de Finale van de RISNET Challenge. Tijdens die Finale kiest het publiek de Winnaar van de Challenge uit de drie beste bijdragen. Deze bijdragen worden ingeleid door drie interessante sprekers:

  • Marc van Leeuwen (Directeur Projectmanagement & Engineering Stadsontwikkeling, Gemeente Rotterdam)
  • Martin Jonker (Concerncontroller, Gemeente Haarlem)
  • Godfried van Geest (Afdelingshoofd RAMS / Risk / SE / GIS, BAM Infraconsult B.V.)

De jury van de RISNET Challenge bestaat uit:

  • Arnold van Kampen, Hoofd Geotechniek en Wateradvies, gemeente Rotterdam en tevens voorzitter van kennisplatform RISNET
  • Godfried van Geest, Afdelingshoofd RAMS/Risk/SE/GIS, BAM Infraconsult B.V.
  • Jack Kruf, President PRIMO Public Risk Management Organisation Europe, tevens directeur PRIMO Nederland

Ben je geen deelnemer aan de Challenge maar wil je wel de Finale bijwonen? Dan kun je je hier inschrijven. De entree bedraagt € 25,00 exclusief btw.

 

Inschrijven voor finale

 

Over RISNET

RISNET is hét netwerk en expertiseplatform voor (project-) risicomanagement in de bouw & infra. Founding partners van RISNET zijn Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, ProRail, de G4-gemeenten, Bouwend Nederland, NL ingenieurs, het Platform Waterschapswerken en Stadswerk. Eind 2016 heeft de RISNET-stuurgroep de overgang geïnitieerd van sturing door de convenant partners naar een netwerk oriëntatie. Dit vanuit de intentie om de verdere ontwikkeling en toepassing van risicomanagement vooral bij gedreven professionals uit het netwerk te beleggen (met de mens komt vervolgens de organisatie).

In 2017 zijn RISNET en PRIMO Nederland (Public Risk Management Organisation) een samenwerking aangegaan om de wereld van bestuurlijk risicomanagement te verbinden met die van projecten en programma’s in de bouw en infra. Lees hier meer over RISNET en/of meld je hier aan voor de Linked-In groep van RISNET.

Over het Bouwgenootschap
De RISNET Challenge is een gezamenlijk initiatief van RISNET en het Bouwgenootschap: een snel groeiende community en multimediaal kennis- en nieuwsplatform gericht op Samenwerking in de bouw & infra.

Bekijk de website of brochure voor meer informatie over het Bouwgenootschap of bekijk de eerste editie van Bouwgenoten, het digitale magazine van het Bouwgenootschap.

Wil jij je gratis abonneren op de nieuwsbrieven en magazines van het Bouwgenootschap, meld je dan hier aan als volger van het Bouwgenootschap.