Risk & Resilience Festival: programma compleet!

Het programma van het Risk & Resilience Festival 2018 is compleet! Het is een rijke dis van 97 sprekers, die hun kennis, inzichten en ervaringen met u willen delen.

Het lijkt erop dat alle kennis om de wereld een nieuwe wending te geven op het gebied van risico- en resilience-management aanwezig is op 8 november 2018 op de campus van de Universiteit Twente te Enschede.

Het programma is zeer veelzijdig en biedt voor elk wat wils. U vindt hier een overzicht van alle sprekers met welk onderwerp zij hebben gekozen voor hun presentatie of sessie. Aan de orde komen resilience, strategy, legal & compliancy, technology, finance, human, operations & safety en data.

In het bijzonder attenderen wij u op de keynote speakers op dit festival: Tatiana Filatova (Economics of Climate Change Adaptation), Douglas Orton & Kari O’Grady (Twelve Resilience Leadership Skills in the 2010 Haiti Earthquake) en Ortwin Renn (Strategieën vergroten weerstand organisaties & samenleving).

Voor u een kans om de top in het wetenschappelijk denken op de vraagstukken van klimaatadaptatie, leiderschap bij crises en strategievorming en weerstandsontwikkeling te horen en vooral ook te ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd.

Koop nu uw kaartje voor € 125,00

Stel uw programma samen. Tijdens het Risk & Resilience Festival is er een ruime keuze aan sprekers. Om die reden kunt u uw eigen programma samenstellen voor 8 november. Overzichtelijk, makkelijk en altijd bij de hand via uw mobiel. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons de link om het programma te personaliseren.

 

  • Wat: Risk & Resilience Festival 2018.
  • Thema: High Tech Human Touch.
  • Doel: Op deze dag brengen we onderzoek, kennis, inzichten en ervaringen op het gebied van risk & resilience bij elkaar.
  • Wanneer: 8 november 2018.
  • Waar: Campus Universiteit Twente, Enschede.
  • Organisatie: Universiteit Twente, Genootschap voor Risicomanagement en PRIMO.

 

 

 

 

 


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons