Risicomanagement

Grondslagen voor een integrale en interdisciplinaire aanpak

Bron: Boek

Auteurs: Ir. J. Hoving en Ir. W.M.L. Keulemans

Dit boek behandelt de grondslagen van risicomanagement. De behandelde materie is gericht op diegenen, managers en specialisten, die geïnteresseerd zijn in een systematische aanpak van de omgang met risico’s.
Met dit boek willen de auteurs een bijdrage leveren aan het denken over risico’s: die onzekerheden welke afbreuk kunnen doen aan onze bereikte positie, welke onze vooruitzichten kunnen optreden bij onze inspanningen om kansen te benutten en groei te realiseren. Er is geprobeerd om heel duidelijk te maken dat het zinvol is om bij de omgang met risico’s systematisch te werk te gaan. De bedoeling ervan is om het u makkelijker te maken en uitdagingen in te kleuren, toe te passen, daarover met anderen te communiceren en uw bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. Het boek gaat in op begrippen als risico, risicoanalyse, risicoreductie, risicofinanciering, risicobeheer en zorgsystemen.

Download Rapport Risicomanagement


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons