Universiteit Twente en PRIMO intensiveren samenwerking.

Professional Learning & Development Universiteit Twente en PRIMO Nederland intensiveren samenwerking.

Professional Learning & Development (PLD) van de Universiteit Twente en PRIMO Nederland hebben in Enschede op 25 april 2018 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel is te komen tot een gezamenlijke bevordering van effectief risicomanagement en publieke sturing.

Caroline Regtuit, zakelijk directeur PLD: “Graag ondersteunen wij vanuit onze kernactiviteiten PRIMO om deze als een erkend platform binnen Nederland voor publiek risicomanagement en goede besturing verder te ontwikkelen. Wij denken eraan om gezamenlijk het onderwijsaanbod te bevorderen door wetenschap, politiek, bestuur, management en vakmanschap daarmee nog beter met elkaar te verbinden. Deze behoefte aan integratie en afstemming delen wij absoluut met PRIMO. Ons aanbod als kennisinstituut past daarbij.”

Jack Kruf, directeur PRIMO Nederland: “Wij erkennen het hoogwaardig en vooral integrale onderwijsaanbod van PLD Universiteit Twente en zijn ervan overtuigd dat dit kan bijdragen aan de bevordering van good public governance en de versterking van publiek risicomanagement in de praktijk. Wij zijn blij met deze samenwerking, omdat deze het eigen aanbod naar onze leden – zijnde gemeenten, waterschappen en provincies – completer maakt door middel van gedegen en toegepaste onderwijskundige ondersteuning enerzijds en wetenschappelijke borging anderzijds.”

PLD Universiteit Twente en PRIMO Nederland stellen hun congressen, communicatiekanalen en netwerk voor elkaar open en bestuderen hoe met een gezamenlijk initiatief de versterking van publiek risicomanagement kan worden bevorderd. De komende maanden worden benut om de agenda van samenwerking nader uit te werken en te verfijnen. Beide organisaties kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Enschede/Den Haag, 25 april 2018

 

Professional Learning & Development, Universiteit Twente.
Professional Learning & Development biedt diverse onderwijsprogramma’s voor professionals en managers die werkzaam zijn in zowel de private en publieke sector. Onze studenten worden uitgedaagd over de grenzen van hun vakgebied heen te kijken en dwarsverbanden met andere disciplines te leggen.

PRIMO Nederland
PRIMO (Public Risk Management Organisation) is een onafhankelijke vereniging, die zich richt op kennisdeling inzake besturing van het publieke domein, met name op werkende verbindingen tussen inhoud (strategie en beleid) en besturing/management. Doel daarbij is waardebereiking en risicomitigatie. “We care about good governance”.

 


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons