PRIMO stroomlijnt haar informatievoorziening

Vanaf 1 november 2019 voert PRIMO de samenvoeging van haar twee nieuwslijnen door. Op 31 oktober 2019 wordt de laatste nieuwsbrief Focus verzonden.

PRIMO dankt op de eerste plaats haar trouwe lezers. Zij hecht er voorts aan de oprichters en makers Geertje de Wit van HowardsHome en Eric Frank, voormalig directeur PRIMO Nederland, te complimenteren met de gedegen opzet en trouwe dienst (ruim 10 jaar) van nieuwsportaal én nieuwsbrief. Dank, Geertje en Eric.

Het separate nieuwsportaal van HowardsHome wordt vervangen door de rubriek In het nieuws op de eigen website, waar ook artikelen en rapporten te vinden zijn. Alles bij elkaar dus op één platform. PRIMO concentreert zich voorts meer op de informatievoorziening via de social media platforms FacebookLinkedIn en Twitter. Leden van netwerk van PRIMO worden maandelijks persoonlijk geïnformeerd over de ontwikkelingen en initiatieven van de vereniging via een nieuw ontwikkelde netwerkbrief: Privilege. Zij, die het nieuws en kwaliteitsartikelen direct willen volgen op de website kunnen zich persoonlijk abonneren via de website (linksboven in de linkerkolom)

Het accent van de informatievoorziening komt wat sterker te liggen op strategie en besturing van publieke waarden met directe koppelingen naar vraagstukken en hun bedrijfsvoering. Bezien vanuit de missie van de vereniging ‘We care about good governance’ een logische gedachte. Risicomanagement wordt daarvan een onderdeel en is niet meer het hoofdbestanddeel.


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons