FORTE™ als Governance Review nu online beschikbaar

Om direct te kunnen communiceren met onze leden in Public Risk Forum, om top-reads aan te kunnen bieden (selectie), onderwijs te blijven verzorgen, ontmoetingen te faciliteren en met FORTE™ de laatste inzichten te kunnen delen over oorzaken, verloop van publieke risico’s én te praten over het vak risicomanagement in de nabije toekomst, heeft PRIMO het digitaal platform Microsoft Teams sinds afgelopen weekend up en running. Wij zoeken daarmee aansluiting op de platforms die ook leden zelf gebruiken.

Niet meer kunnen reizen in tijden van crisis vraagt om nieuwe wegen, paden en lanen, het thuis én vanuit huis de wereld opnieuw willen ontdekken, elkaar opnieuw te vinden, wendbaar te zijn, flexibel en snel te schakelen en om co-creativiteit met elkaar herontdekken. Wij zijn geïnspireerd door dit klassieke werk:

Herman Gorter (1889): Mei

Een nieuwe lente en een nieuw geluid:
Ik wil dat dit lied klinkt als het gefluit,
Dat ik vaak hoorde voor een zomernacht
In een oud stadje, langs de watergracht –

Wij zouden PRIMO niet zijn als wij niet hadden gekozen voor de hoogste variant van security en privacy van dit platform om gedeelde bestanden en informatie te kunnen borgen. Noodzaak in onze ogen.

Veel van onze leden en aan onze vereniging verbonden partners hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Wij bouwen samen verder. Voor vragen of informatie, contacteer Esther van Zijp of Frank Havik.


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons