Masterclass 5: ‘De omgevingswet en regionale bedrijfsmodellen’

Op de Campus van de Universiteit Tilburg vindt op vrijdag 29 oktober 2020, de 5e Masterclass plaats van de Leergang ‘Resultaat in tijden van transitie’. Inschrijven per masterclass is nu ook mogelijk. U bent welkom.

De masterclass is bedoeld voor u, die voor de uitdaging staat om maatschappelijke veranderingen niet alleen te herkennen maar ook om gericht en met vakmanschap bij te dragen aan de daarmee verbonden systeemverandering in uw organisatie.

De masterclass staat onder leiding van academisch directeur Professor dr. Th.W.A. (Theo) Camps. Lees hier zijn toelichting op de gehele leergang, de set van 5 masterclasses.

  • In deze masterclass zal Professor dr. Martijn Groenleer, hoogleraar regionaal recht en bestuur, ingaan op de omgevingswet en de noodzaak om tot nieuwe samenwerkingsvormen te komen.
  • Dr. Jan Pelle heeft als directeur van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) vele jaren praktijkervaring met resultaatgerichte samenwerking in verschillende vormen. Als geen ander weet hij dat afhankelijk van de situatie steeds gezocht moet worden naar organisatorisch maatwerk.

Schrijf nu in

De leergang wordt u aangeboden voor de introductieprijs van € 795,00 per module.Alumni van de Tilburg University en leden van PRIMO ontvangen 10% korting. Niet-leden krijgen een persoonlijk PRIMO-lidmaatschap 2020 aangeboden.

Inspirerende woorden van Commissaris van de Koning Prof. dr. W.B.H.J.(Wim) van de Donk, om te blijven (willen) leren, zeker in tijden van veranderingen. 

Public Risk Management Organisation (PRIMO) en het Tilburg Institute of Governance (TiG) hebben gezamenlijk het initiatief genomen een unieke opleiding te ontwikkelen. TiG doet onderzoek naar public governance en hecht veel waarde aan een goede verbinding tussen wetenschap en praktijk, onder andere met praktijkgericht onderzoek en opleidingen voor bestuurlijke professionals. PRIMO heeft tot doel bij te dragen aan good governance van met name publieke organisaties en doet dit door middel van een portfolio waarbij publieke waarden en besturing ervan worden gekoppeld. Zij is gericht op kennisdeling en kennisbevordering.

Evaluatie masterclass 1: ‘Sturen vanuit de bedoeling’ 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Miriam Crousen, telefoon +31 13 466 3898 en e-mail m.w.c.e.crousen@uvt.nlLees de brochure.

 


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons