Harrie Scholtens versterkt PRIMO

Mr. Harrie Scholtens versterkt als public governance expert het team van PRIMO, dit met ingang van maandag 1 juli 2019. Met zijn uitgebreide internationale netwerk, zijn kennis van het publieke domein in brede zin en zijn systematische inzet de afgelopen jaren op het raakvlak van kwaliteits- en risicomanagement brengt hij nieuwe impulsen aan de ontwikkeling van de vereniging, in Europa en zeker ook in Nederland.

Harrie is voormalig gemeentesecretaris van Goedereede en Middelharnis, is verbonden aan het European Institute of Public Administration (EIPA) in Maastricht en heeft de afgelopen jaren zich onderscheiden als programmamanager van de European Public Sector Award (EPSA). Voor zijn Europese inzet op het gebied van risicomanagement als integraal onderdeel van good governance ontving hij in 2018 de PRIMO Risk Management Award.

Harrie gaat zich inzetten voor de versterking van het portfolio van de vereniging door het ontplooien van nieuwe initiatieven voor onze leden , alsook het bestendigen van de huidige producten en diensten. Martin Kuipers, voorzitter Nederland, en Jack Kruf, voorzitter Europa, zijn beiden erg blij met zijn komst: “Harrie brengt met zijn energie, kennis, netwerk en toewijding een nieuwe impuls voor onze zich sterk ontwikkelende vereniging.”


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons