De kracht van financial engineering

Tilburg, 3 juli 2019. 

TIAS en PRIMO onderzoeken wat de kracht van financial engineering in het publiek domein kan en moet zijn. Wat zijn ontwikkelingen die invloed hebben op verandering van financiële strategie, geldstromen, contracten en partnerschappen.

Het inzicht is ontstaan dat op basis van de voorliggende opgaven in het publieke domein, de financiële inrichting van plannen, projecten en programma’s als uitdagend kan worden beschouwd en dat samenspraak dient te worden versterkt.

PRIMO en TIAS treden – in internationale context – de komende twee maanden in een gericht overleg met hun netwerk om de thans levende behoeften inzake verbetering van de financiële sturing nader in kaart te brengen. Waar kunnen accenten liggen met betrekking tot innovatie op dit gebied? Waar is nog meer borging noodzakelijk voor de resilience van de stad? Hoe kan bestuur en management in financial engineering worden versterkt?

 


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons