De Dialoog

Bron: INSIDEAN

Natuurlijk vernieuwen in uitdagende tijden, INSIDEAN in dialoog met Jack Ruibing, Veiligheidsregio Haaglanden.

“Synchroniciteit is heel belangrijk en laat zich niet sturen door managementtechnieken en maakbaarheid, maar door open te staan en jezelf open te stellen voor ondenkbare, onzichtbare mogelijkheden en onzekerheden, die leiden tot bijzondere situaties. Dit gebeurt door verwondering ruimte te geven, oprecht geïnteresseerd zijn in anderen en met elkaar verbinden op een menselijk niveau op basis van gelijkwaardigheid.”

In navolging van de publicaties over Krachtig Bestuur, geven wij een nieuwe reeks dialogen uit. In deze unieke reeks dialogen, die wij voeren in het kader van “Krachtig Bestuur & Krachtig Samenwerken”, delen en leren we van en met opmerkelijke personen met moed. In een natuurlijk samenspel vanuit ieders werkveld delen wij samen onze visies voor de nodige zakelijke en maatschappelijke vernieuwing hoe meer opbrengsten te genereren en in een opwaartse spiraal te geraken. Lees meer >


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons