De burgemeester en zijn stad

Een voorbeeld van bestuurlijk leiderschap, gevoel voor de stad en city marketing ineen. Het is een caleidoscoop majeure vraagstukken waar de stad zich voor gesteld ziet. Over publieke waarden en hun risico’s. Over bestuurskracht.

“Een half jaar geleden, op 27 september 2017, werd ik geïnstalleerd als burgemeester van Zaanstad. Zelden heb ik me ergens meer welkom gevoeld dan op de avond van de installatie. Felicitaties en bloemen, warme toespraken, een prachtig lied van de 11-jarige Kaylee en een geestig gedicht van de Zaanse stadsdichters. Mooier kon mijn burgemeesterschap in Zaanstad niet beginnen.”

Zo begint de terugblik van Jan Hamming op zijn eerste half jaar als burgemeester van Zaanstad. Hij vertelt over zijn inburgeringsperiode en staat stil bij de kansen en uitdagingen waar de gemeente Zaanstad de komende jaren voor staat. Een verhaal over Zaanse trots, iedereen laten meeprofiteren van de groei, bondgenootschappen en contact met inwoners.

 


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons