Congres “Voorbereiding op CBRNe dreiging”

Bron: Pinpoint

CBRNe is een bijzonder onderdeel binnen crisismanagement en rampenbestrijding vanwege de disproportionele impact op de bevolking. Voorbeeld hiervan is het onopzettelijk biologisch incident van de EHEC-besmetting in Duitsland. In zo’n geval zijn alle ogen gericht op de specialisten op dit gebied en de autoriteiten, die dus goed voorbereid moeten zijn.

Door onder andere Brandweer, Defensie, GHOR, ministeries, Politie, kennisinstituten, ziekenhuizen en gemeenten zijn afgelopen periode vele verbeteringen in de voorbereiding op CBRNe aanslagen ontwikkeld. Tijdens dit congres komen alle resultaten samen en zal er multidisciplinair naar gekeken worden. Een uitgelezen kans om collega’s uit andere kolommen te leren kennen, die met hetzelfde onderwerp bezig zijn.

In de voorbereiding op dit congres is gesproken met vele key-players binnen het werkveld. Dit heeft geresulteerd in de onderstaande keur aan onderwerpen en lezingen die u kunt volgen. De toonaangevende sprekers zullen uitleggen wat bereikt is en wat niet, uw vragen beantwoorden en uw mening beluisteren. Samenwerken is cruciaal om tot een goede aanpak te komen.

Het inhoudelijke programma op 16 februari loopt van 13:00 tot 17:30 uur. Voorafgaand is er een lunch en na afloop een diner voor de mensen die daar aan willen deelnemen. Er is een compact programma gemaakt zodat uw tijd effectief kan worden besteed.

Ook is er een CBRN-plein dat u tussen 11:30 tot 19:00 uur kunt bezoeken. Daar hebben Defensie, Brandweer, Politie, GHOR, NFI en andere organisaties CBRNe materiaal tentoongesteld. Deskundigen zijn voor u aanwezig om informatie over noviteiten te geven. Daarnaast is het wellicht intressant om te zien welke materialen er buiten uw eigen organisatie gebruikt worden of gaan worden. Lees meer >

Intersessen in het congres “Voorbereiding op CBRNe dreiging”? Schrijf je dan nu in!


In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons