Certificaat

EIRM logoPRIMO leden hebben toegang tot een introducerende online course op het gebied van risicomanagement. EIRM (European Institute for Risk Management) heeft deze cursus in samenwerking met Professor Peter C. Young ontwikkeld. De cursus is vertaald in nauwe samenspraak met professor Joop Halman van de Universiteit Twente.

De online course leidt tot een officieel Certificaat in Risicomanagement en is opgezet als een flexibele online cursus, geschikt voor zelfstudie die op eigen tempo kan worden gevolgd. Studenten hebben een studiebelasting overeenkomend met 4 tot 6 weken met een uur studie per dag. Deze cursus is in de ogen van het bestuur uitermate geschikt om het bewustzijn voor de verschillende aspecten van risicomanagement te vergroten en vaardigheden op dit punt tot ontwikkeling te brengen.

Het gereduceerd tarief van de cursus is 300 euro (normaal 500 euro) voor leden van PRIMO Nederland. Registratie en betaling kunt u regelen via EIRM’s Web Shop. Wij raden u aan te betalen via “pay pal” in de webshop. Wij nodigen u van harte uit u in te schrijven!