5e Jaarcongres KING op 15 januari 2015

PRIMO Nederland verzorgt i.s.m. John Schuilenburg, oud-gemeentesecretaris Utrecht een workshop met als thema: 
22. Bestuurlijke verantwoordelijkheid voor 3D-informatievoorziening

Informatievoorziening is een cruciaal item voor het werken met de 3D’s. Welke informatie is op voorhand beschikbaar en voor wie? Welke informatie is eigenlijk nodig om burgers zo goed mogelijk te helpen, maar (nog) niet toegestaan? Maar ook, hoe sta ik er als bestuurder voor als het niet goed gaat met informatie? Heb ik het risico op overtreding van bepaalde regelgeving bewust genomen? En heb ik van te voren nagedacht over publiciteit en hoe dan op te treden?

Vanuit de doctrine dat de bestuurder altijd politieke eindverantwoordelijkheid draagt, is ook de rol van de ambtelijke top belangrijk. Kortom: hoe raken we met elkaar voldoende voorbereid op het werken met de 3D’s en hebben we voldoende risicobewustzijn? En heeft ook de burgemeester daarmee te maken?

In deze workshop van PRIMO Nederland (Public Risk Management Organisation) neemt John Schuilenburg, oud-gemeentesecretaris van Utrecht u mee in de dilemma’s en gaat hierover met u het gesprek aan. Welke praktische handvatten helpen u verder?

Doelgroep: bestuurders en gemeentesecretarissen

U kunt zich via de website van KING nu nog aanmelden voor deze keuzesessie nr. 22

In het nieuws

Inschrijven voor onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven voor alles rondom PRIMO & ontwikkelingen op het gebied van Risico Management? Schrijf dan in voor onze Nieuwsbrief.

© All rights reserved.
PRIMO.

Informatie voor leden

Volg ons